Szolgáltatásaink bővebben

Mi csak olyan szolgáltatást kínálunk, ami az ön vállalkozásának, pénzt és időt takarít meg. 
Mindezeket olyan módon, hogy az a lehető legkevésbé zavarja a helyszínen zajló fontos munkát.

Egy kis magyarázat is idefér a felsorolás mellé, hogy még érthetőbb legyen az Ön számára, mit is csinálunk annak érdekében, hogy munkája és az élete zavartalanabb legyen!

Megelőző biztonsági adatmentés

Fontos dokumentumok, számlák, szkennelt lapok, számlázó szoftver adatai. Digitális felvételek, fotók, elektronikus levelek, naptárbejegyzések, és még sorolhatnám azokat pótolhatatlan adatokat, amik elvesztése, végleges megsemmisülése, esetleg komolyan megrendítené a vállalkozását. 
Érdemes e ezt kockáztatni?
Kiterjedt biztonsági mentés, szükség szerint távoli duplikációval, eredményesen és gazdaságosan biztosíthatja fontos adatai biztonságát.
Ami szintén nagyon fontos, hogy vész esetén, gyorsan helyre lehet állítani a legutóbbi mentésből a munkamenetet, így rövid időn belül folytatható a munka. Gondolja csak el, mi lenne, ha a kollégája csak állna széttárt karokkal az ügyféllel szemben, miközben képtelen lenne akár csak a számlát kiállítani, vagy új időpontot megbeszélni vele?

Cselekvési terv kidolgozása, informatikai katasztrófa helyzetekhez

Remélhetőleg nem tapasztalta még, de könnyű elképzelni, milyen fejetlenségé fajulhat a jó szándékú, de tervezetlenül segíteni igyekvő emberek tevékenysége. Ezzel olykor csak fokozva a bajt mértékét. Betöréses lopás, rongálás vagy épp természeti katasztrófa, beázás következtében beálló informatikai vészhelyzetben, csak az segíthet, ha mindenki pontosan tudja mi a teendője. Egy ilyen vészforgatókönyv már bevált és elengedhetetlennek bizonyult például, a bankok esetében. 
Miért adná alább? 
Az Ön adatai, vagy hogy mihamarabb elindulhasson a termelő munka, vannak olyan fontosak önnek, mint a bankoknak a saját adatai!

Víruskeresés, irtás

Joggal féltett adatai, információi biztonságban, az ön tulajdonában maradnak. Gyakran hallani, hogy az Internet veszélyes terület... az is, de megfelelő tudással, és védelmi technológiák alkalmazásával elkerülhetőek a problémák. Nem csupán alkalmankénti víruskeresés és irtás a cél, hanem a folyamatos védelem, valamennyi Internetre, hálózatba kötött számítógépén, ahol használ CD, DVD lemezeket vagy Pendrive-ot, memória kártyát.

Teljesítmény optimalizálás

Az ön számítógépe nem fog indokolatlanul belassulni, akadozni. Egy egy dokumentum vagy fotó megnyitása gyorsan lezajlik. Nem kell perceken át a türelmetlen ügyféllel a sarkában csak a homokórát nézni, az árajánlat, vagy épp a számla készítése közben.

Számítógépek mechanikus tisztítása

Tudta e, hogy a finom por amit minden elektromos eszköz – a számítógépe különösen, az egy vagy több ventilátor miatt – magához vonz, rövid időn belül a levegő páratartalma miatt elektromos vezetővé válik? A számítógép rendkívül integrál és érzékeny áramköreinek végzetes rövidzárlatához is vezethet? Ez sajnos nem csak munka kiesést, de komoly adatvesztést is okozhat!

Az Operációs rendszer tisztítása

Tapasztalta már hogy számítógépe ahogy "öregszik" egyre lassabb és nehézkesebb lesz? Néha percekig tart megnyitnia egy egyszerű dokumentumot? Vagy egy fotót? A 3D alkalmazásokról nem is beszélve?
Nos, Operációs rendszere, tehát az ami működteti a számítógépét, ami segít hogy kommunikálni tudjon az egyes programokkal, működés közben elszemetelődik és szüksége van karbantartásra, tisztításra, csakúgy mint bármely eszköznek az irodájában! 

Jogosultságok ellenőrzése

Cége adatait csak az ön által megbízhatónak jelzett kollégák láthassák, kezelhessék. Mindenki csak a munkájához szükséges információk kapja meg. Alkalmazottai ne használhassák adattárolóként a munkahelyi számítógépeket a saját fotóik, zenéik esetében, ezzel lassítva is azokat, elfoglalva a tárhelyet a lényeges és fontos adatok elől.

PC és a programok felügyelete, karbantartása, naplózása szükség szerint

Több számítógépet is használó munkahelyeken nagy segítséget jelent, ha pontosan tudjuk a gépek állapotát, ha van még, akkor melyiknek mennyi a garanciája még, a használt programok licenszei hogyan állnak, stb. Szükség szerint készítünk naplót a korábbi problémákról, azok megoldásáról, hogy a későbbiekben könnyebb és gyorsabb legyen egy egy összetettebb probléma megoldása.

Felhasználói egyedi igények kezelése

Vásárolt egy speciális eszközt, de túl bonyolultnak tűnik a használati útmutató? Szeretne egy  számlanyomtatót beüzemelni, hogy ne kelljen állandóan cserélgetni a papírt a nagy nyomtatóba? jó lenne ha az Internet (és csak is az Internet,nem a belső hálózat) elérhető lenne a kollégák, várakozó ügyfelek számára is?

Azonnali telefonos segítségnyújtás

Ha gyors segítségre, információra van szüksége, munkaidőben telefonon is elérhetőek vagyunk, de ha ez nem elegendő, igényelheti "Segítségnyújtás távoli eléréssel" szolgáltatásunkat is.

Segítségnyújtás távoli eléréssel

Amennyiben a probléma jellege megengedi, gyors és hatékony távsegítséggel az interneten át is tudunk segíteni, mintha csak az ön gépe előtt ülne kollégánk, miközben ön is nyomon követheti a tevékenységet.

Évente jelentés a gépek állapotáról, illetve javaslat a fejlesztési irányról

Tapasztalhatta ön is, hogy profi munkát csak hasonlóan kiváló állapotban lévő eszközökkel, anyagokkal, szerszámokkal lehet csak végezni. Az informatikában 6-8 havonta jelennek meg új, nagyobb, gyorsabb alkatrészek vagy programok, amik akár az ön munkahelyén is jótékony hatást gyakorolhatnak a munkamenetre.