Magunkról

Mi csak olyan szolgáltatást kínálunk, ami az ön vállalkozásának, pénzt és időt takarít meg. 
Mindezeket olyan módon, hogy az a lehető legkevésbé zavarja a helyszínen zajló fontos munkát.

Igyekszünk egyéni, személyes igényekre szabott megoldásokat kialakítani, melyek segítségével le tudjuk fedni az üzemeltetés, fejlesztés, oktatás, biztonság területeit, igazodva az önök egyedi, vagy éppen változó igényeihez. Célunk, hogy olyan ügyfeleknek is tudjunk segíteni, akiknél a gépek száma, illetve a feladatok gyakorisága nem igényli egy állandó informatikus jelenlétét, de szükség van a megbízható és kiszámítható támogatásra. Küldetésünknek érezzük, hogy napjaink növekvő számítástechnikai igényeihez igazodva olyan szolgáltatásokkal álljunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, amelyekkel biztosíthatjuk, hogy Önöknek csupán választott tevékenységükkel, hivatásukkal, avagy hobbijukkal kelljen foglalkozniuk, miközben maximálisan kihasználhatják és élvezhetik a gyorsan fejlődő technika előnyeit.

Így dolgozunk

Sok elképzelés él azzal kapcsolatban, hogyan dolgozik egy informatikus rendszergazda, és ez bizonyára tapasztalatokra épül. Cégünk tisztában van vele, hogy a gyümölcsöző együttműködés alapja a minőségi munkavégzésen és szaktudáson kívül a világos és gördülékeny kommunikáció, ezért ennek megfelelően építjük ki az ügyfeleinkkel való kapcsolatot.
Az informatika világa sokszor nehezen befogadható más szakterületek képviselői számára, éppen ezért helyezünk hangsúlyt arra, hogy érthető megfogalmazással adjuk át az információt mind a személyes, mind a telefonos konzultáció során.

Mivel számunkra ön, az ügyfél a legfontosabb, már az időpont- egyeztetésnél messzemenően figyelembe vesszük az ön munkarendjét.
Ha sürgős beavatkozásra van is szükség, csak az előre egyeztetett időpontban jelenünk meg önnél.

Munkatársaink

- tiszta ruhában, ápoltan jelennek meg,
- nem zavarják felesleges csevegéssel sem a dolgozó kollégákat, sem a várakozó ügyfeleket,
- munkájukat szakszerűen végzik, tekintettel vannak a helyszínen folyó odafigyelést igénylő munkára,
- végül valamennyi tudomásukra jutott adatot vagy információt a legmesszebbmenőkig bizalmasan kezelnek. 

Csak néhány hely ahol már bizonyítottunk

Urban Dental Center Kft

Két székes fogorvosi rendelő, két Macintosh és három laptop alkotta hálózat, digitális panoráma röntgennel, megosztott dokumentum hozzáféréssel, NAS-al.

Vitalcenter Kft

Négy székes rendelő, öt darab pc-vel, egy darab szerver, és egy két székes rendelő, három pc-vel és egy darab szerverrel. Mindkét rendelőben, digitális panoráma röntgen és megosztott dokumentum kezelés található.

Medadmin Kft

Alvállalkozóként, speciális fogorvosi beteg nyilvántartó és kartonozó, valamint berendelő szoftverek budapesti támogatása.

Kadabra Kft

Két PC és Három Mac alkotta irodai hálózat. Távoli hozzáféréssel.

AM-SEC Vagyonvédelmi Kft

Kettő irodai PC és kettő Laptop, Internet, megosztott dokumentumok.

Bluebird International Zrt.

Alvállalkozóként, számos egyedi probléma megoldás, támogatás az ügyfelek számára.